Welkom

Alle beschikbare professionele kennis en expertise die jij nodig hebt, altijd en overal beschikbaar in jouw persoonlijke Wecademy. Mét feedback van docenten, praktijkexperts en collega’s. Gebundeld op één platform, voor een vast laag bedrag per maand. Dát is Wecademy, het beste uit de businessschools in een superslimme app die jouw leren totaal verandert.

Neem een kijkje in die superslimme app:

Eindelijk een platform dat past bij ieders ontwikkelbehoefte.  Lees meer op de tabs hierboven of duik hieronder in ons wecademy aanbod.


Waarom

Er is een niet te missen ontwikkeling gaande, die steeds grotere vormen aanneemt. Digitalisering, robotisering en artificial intelligence zetten hele sectoren op hun kop. De gevolgen voor organisaties zijn enorm.

Het is van cruciaal belang om bedreigingen, maar ook mogelijkheden te herkennen en daarop te anticiperen. Iedereen ziet dat klassieke opleidingen moeten transformeren naar nieuwe vormen. In een optimale mix van fysiek en online leren.

Met Wecademy dragen we hieraan bij. Wecademy is een integrale adaptive & sociale app voor professionals en managers, hun organisaties, maar ook voor docenten, experts, trainers en de leerinstellingen waaraan zij verbonden zijn.


Een Initiatief van:

 

  Eric Buffinga

  Eric is een creatieve design thinker. Hij heeft de overtuiging dat het tijd is voor een revolutionair nieuwe manier van leren. Waarbij iedereen een persoonlijk leerpad volgt, gebaseerd op slimme adaptieve software. En waar alle deelnemers van elkaar leren in een mobiele online community.

    Ian Muller

    Ian is business developer en strateeg. Hij ziet een compleet nieuw model voor professionele ontwikkeling. Waarbij deelnemers, organisaties, docenten én leerinstellingen zich onbeperkt ontwikkelen, samen de lasten dragen en de opbrengst delen, naar rato van ieders inbreng.

      Bert van der Hooft

      Bert is vanuit Management of Change als programmamanager het aanspreekpunt voor het ontsluiten van leerbouwstenen in de wecademy app. Hij is al jaren overtuigd van blended leren en loopt daarin voorop. Zijn overtuiging is dat we de bakens moeten verzetten naar social learning, waarbij de grenzen van de “klas” wegvallen. Een levenlang leren kan starten met het Wecademy sociaal lerend platform, waarmee je jezelf voorbereidt op onze fysieke bijeenkomsten en de toepassing in de praktijk. Bert is daarnaast zelf ook docent in verschillende vakgebieden.


       Visie & Principes

       Wij passen de mogelijkheden van artificial intelligence toe op adaptief persoonlijk en sociaal mobiel leren. We streven naar permanent lerende individuen en organisaties. Daarbij staan leiderschap en visie centraal. Resultaat? Een grotere betrokkenheid en groei van mensen én organisaties

       Organisaties vertellen ons dat zij veel geld uitgeven aan dure programma’s. Ze hebben geen mogelijkheden het werkelijke talent van hun mensen te monitoren en hen gerichter te ondersteunen. Hun vraag aan ons is om voor minder geld meer mensen optimaal te begeleiden.

       Wecademy benut vijf cruciale principes om meer rendement te halen uit mensen én organisaties:

       1. Informeel & democratisch
        Wecademy democratiseert het leren en houdt het informeel. Iedereen kan via onze mobiele app op zijn smartphone en tablet aan de slag. Super simpel en tegelijk super slim.
       2. Voor & door allen
        Wecademy is een integraal systeem, voor én door alle betrokkenen: deelnemers, organisaties, docenten én leerinstellingen. Iedereen leert en kan ook zelf leerstof toevoegen.
       3. Adaptief & sociaal
        Wecademy is adaptief en sociaal tegelijk. Een unieke combinatie, waardoor persoonlijk leren op maat gekoppeld wordt aan interactief en samen leren met anderen.
       4. Zelflerend & inzichtelijk
        Door de ongeëvenaard slimme software wordt ieders interesse en talent inzichtelijk. Alle beschikbare data analyseren en bundelen we op een praktisch dashboard voor alle gebruikers. 
       5. Toegankelijk & goedkoop
        Wecademy is de goedkoopste en meest complete online business school. Voor een minimaal bedrag per maand krijgt iedereen toegang tot alle beschikbare leerinhoud, de community én de analyse tool met benchmark.

       Voor Professionals

       Wecademy is er voor professionals: van high potentials, subject mattter experts, though leaders tot aan managers:

       Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie, inzichten en visie. In onze mobiele app staat een persoonlijke leerroute voor je klaar. Jouw eigen leerpad is volledig afgestemd op je interesse, achtergrond en leerervaring.

       Je leert samen met andere deelnemers in de community van Wecademy. Daar deel je jouw inzichten en discussieer je met anderen. En je bent direct verbonden met docenten en experts.

       Op je dashboard volg je jouw vorderingen en die van je collega’s. Dat daagt je uit en stimuleert. Met Wecademy verhoog je de lat voor jezelf en je mede deelnemers.

       Meer Weten

       Voor Organisaties

       Wecademy is er voor organisaties:

       Wij ondersteunen jouw organisatie met een eigen Wecademy. Daar volgen alle professionals hun eigen specifieke leerroute. In een open community, waarin iedereen met elkaar verbonden is en van elkaar leert.

       Een eigen webapplicatie compleet met leerinhouden van de beste docenten en praktijkexperts. Met alle tools om als organisatie in een handomdraai zelf leertrajecten in te brengen of deze via de aangesloten docenten en leerinstellingen af te nemen.

       En met alle mogelijkheden om deze op maat te koppelen aan je eigen opleidingstrajecten. Het dashboard en de benchmark geven daarbij inzicht in het talent en ontwikkelpotentieel binnen en buiten de organisatie.

       Meer Weten
       Voor Leermeesters

       Wecademy is er voor docenten, experts, trainers, subject matter experts, thought leaders: iedereen met een professionele boodschap:

       Als docent, expert of trainer, publiceer je jouw leervraagstukken in Wecademy. Je krijgt een eigen pagina, waarop al je leerstof samenkomt. Masterprogramma’s, masterclasses, MOOC’s, seminars, lezingen, boeken, artikelen, blogs, vlogs, etcetera.

       Via deze pagina verkoop je al jouw eigen materiaal. Ook wanneer dat niet binnen Wecademy toegankelijk is. Wij zorgen voor de betaling en afhandeling.

       Op het dashboard volg je wie gebruik maakt van jouw leerstof. Via jouw leervraagstukken en de community ondersteun je deze professionals en organisaties. Je kunt direct contact met ze opnemen. Zo bouw je stap voor stap aan je expert positie.

       Meer Weten
       Voor Leerinstellingen

       Wecademy is er voor leerinstelingen:

       Leerinstellingen die met Wecademy samenwerken, krijgen een eigen online Academy. Daarin plaats je online onderdelen in aansluiting op je eigen programma’s. Via een besloten community vorm je eigen discussiegroepen.

       Je profiteert van alle schaalvoordelen die Wecademy biedt. Het geautomatiseerde marketing- en verkoopkanaal. De analysetool met het dashboard én de benchmark. De mogelijkheid om whitelabels aan je eigen klantorganisaties aan te bieden.

       Via de algemene en oriënterende leerstof in Wecademy brengen wij de deelnemers in contact met jouw docenten en programma’s. Samen bouwen we aan het meest complete aanbod op de markt. Online en klassiek leren samengebracht in één krachtig systeem.

       Meer Weten

       Probeer Nu

       Wecademy Lidmaatschap

       Verander de manier waarop je leert met een hele business school op zak

       Je wilt graag leren waar en wanneer je dat wilt, mobiel, sociaal en persoonlijk.

       Als professional wil je bijblijven. Maar het kost tijd om passende trainingen te vinden, te kiezen en te volgen. Dus neem je de gok. Je investeert kostbare tijd en geld in één training. En dat terwijl je eigenlijk je eerst jezelf in de breedte zou willen oriënteren.

       Hoe zou je het vinden als je:

       • een assortiment van zowat een hele business school op zak hebt?
       • toegang hebt op je mobiele device tot een scala van kennisbouwstenen uit vele vakgebieden?
       • een app hebt die precies weet wat jij nodig hebt?  Waarmee je permanent investeert in je eigen ontwikkeling. Altijd up-to-date, met de meest actuele inzichten.
       • altijd en overal kan leren in jouw tempo?
       • in contact staat met alle andere deelnemers en professionele docenten en daarmee  de dialoog kan voeren over het onderwerp?

       Het Management of Change Wecademy abonnement maakt dat waar voor je met:

       1. Honderden kennisbouwstenen uit vakgebieden die zowat de hele introducerende kennnislaag van een business school omvat.
       2. Een social leerplatform waar je met gelijkgestemde deelnemers kan leren en waar je in direct contact staat met eersteklas docenten die elkaars visie verrijken. 
       3. Adaptieve software waarmee je een individuele leerroute kan volgen.
       4. Een benchmark om je kennis te vergelijken met de beste professionals.

       Hoe werkt dat dan? Dat laten we graag zien in deze animatie:

       Ben je bang dat je ontwikkeling voortkabbelt en tot stilstand komt? De professionele wereld verandert razendsnel. Inzichten van vandaag, zijn overmorgen aan herziening toe.

       Heb jij die intentie? Houd je van innoveren. Ben je gewend om online en mobiel te werken? Past het bij je om samen met anderen te leren? Dan is Wecademy echt iets voor jou.

       Met Management of Change Wecademy krijg je toegang tot honderden kennisbouwstenen en kan je in de breedte je kennis ontwikkelen, kan je bijblijven en in contact staan met alle andere deelnemers en docenten. Je hebt een automatisch aanbod van items die bij jou passen en een systeem dat je scherp helpt te houden.  Je leert waar en wanneer je maar wilt met je business school op zak.

       Meer lezen | Aanmelden

       0 out of 5

        

       Vragen?

       Vragen? Neem vooral contact op:

       Bel onsBel ons:
       +31 (0) 35 888 3600 | +31 (0)6 11 11 9405
       Mail onsMail ons:
       info@managementofchange.nl
       Neem contact op met mij
       Neem contact op met mij:
       Ik laat hier mijn gegevens achter