Top vijf redenen

Waarom u voor ons kan kiest is wellicht is onze community signatuur, ons aanbod, onze leeraanpak, onze leeromgeving of onze kwaliteit. Wij gaan uit van de volgende top vijf:

 1. U staat centraal
  Wij zetten uw situatie, uw leerbehoefte en uw (potentiële) mogelijkheden centraal in uw leerarrangement. Zo zit u zelf aan het stuur van uw leren.
 2. U wordt ondersteund Meesters in Verandering
  Wij werken met Meesters in Verandering die hun waarde bewezen hebben door kennis van het vakgebied en toepassing in de praktijk.  Zij zijn gedreven en inspirerende persoonlijkheden. Onze meesters in verandering hebben contact met onze community en kennispartners zoals hogescholen en universiteiten. Al met al steken zij uit boven professiegenoten. Aldus bent u verzekerd van een goede docent, adviseur of coach.
 3. U leert overal en altijd
  Onze multichannel leermix maakt het mogelijk om een deel van uw opleiding overal en altijd te volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld in de trein met uw tablet een presentatie volgen van een docent of aan een leeractiviteit werken met andere deelnemers. Zo kunt u efficiënt en effectief werken aan de realisatie van uw leerdoelen.
 4. U brengt het geleerde daadwerkelijk in de praktijk
  Leeractiviteiten richten zich op het toepassen van het geleerde in uw eigen praktijk. Zo heeft u in uw eigen praktijk er direct wat wat aan.
 5. U heeft daadwerkelijk resultaat
  Door onze kwalitatieve aanpak heeft u een effectueel resultaat: een daadwerkelijke en meetbare verbetering.

U voor gingen onder meer

We hebben onder meer waarde toegevoegd aan de volgende organisaties (in alfabetische volgorde):

 1. Allianz
 2. AOG School of Management
 3. Belastingdienst
 4. CGI (Logica)
 5. Dienst Justitiële Inrichtingen
 6. FTE Groep
 7. Hogeschool Utrecht
 8. Nederlandse Spoorwegen
 9. PON automobielhandel
 10. PROX6
 11. Rabobank
 12. Rotterdam Business School
 13. Saxion
 14. Technology University of the America’s
 15. VGZ

Ervaringen van deelnemers

Wat zijn de ervaringen van deelnemers?

Zie de ervaringen van eerdere deelnemers op onze voorpagina en de desbetreffende pagina van de opleiding;  zie onze winkel.