Sjoerd de Waal MBA

Leiderschapstrainer, Coach

Sjoerd de Waal heeft een duidelijke missie om het leiderschap in organisaties wereldwijd naar een hoger niveau brengen. Of het nu persoonlijk -, beginnend – of top leiderschap betreft, er is altijd ruimte voor verbetering.

Sjoerd is auteur van de leiderschapsboeken, “Lead Between the Lines” en “The Whole Brain Leader”. Hij is een expert in Whole Brain Thinking en past dit toe in zijn trainingen en coaching.

—-

“Mijn passie voor leiderschap werd vrij vroeg in mijn carrière gewekt. Dit kwam door de vele foute voorbeelden om me heen en de gevolgen hiervan op zowel organisaties als medewerkers.
Het actief delen van mijn leiderschapskennis en -ervaring vond zijn oorsprong tijdens een sessie met Dr. Stephen Covey in 2009. Hij adviseerde mij mijn volgende stap te zetten, het inspireren van leidinggevenden om bewust aan hun leiderschap te blijven werken. Ik doe dat nu door middel van trainingen, workshops, coaching, consulting en lezingen. Ben jij ook klaar voor je volgende stap in je leiderschap? Ik help je graag!”