Roel van der Ven MsC

Adviseur, Trainer,
Coach

Roel is een enthousiaste en inspirerende adviseur, coach en trainer binnen het brede vakgebied van verandermanagement met een specialisme in Lean Six Sigma. Zijn jarenlange praktijkervaring als verbeterprojectmanager van oa. DMAIC’s, A3 en 5S projecten voorziet elke cursus van luisterrijke voorbeelden en oefenmateriaal.

Roel is een no nonsense adviseur en coach van verbeterinitiatieven met daarbij gevoel voor cultuur, organisatie en het doorbreken van taboes. Persoonlijke verbeterresultaten variëren van 30.000,- euro kosten reductie tot 1.000.000,- omzetstijging op projectbasis.

Als partner van de Management of Change houdt Roel zich met name bezig met het opleiden van Orange-, Green-, en Black Belts en adviseren van organisaties bij verandervraagstukken. Hiernaast vervult hij momenteel de rol van Lean Programmamanager bij de Nederlandse marktleider in stand- en interieurbouw en coached hij 15 verbeterprojecten over 3 Business Units ten einde de marge en doorlooptijden van organisatieprojecten te verbeteren met behoudt van kwaliteit.