Marten Schröder

Trainer, Faciliator

Marten heeft sinds 1985  ik ervaring in de ICT. De afgelopen jaren is zijn focus verschoven van ‘IT-systemen’ via processen naar mensen. Volgens Marten begint iedere gewenste verbetering, of het nou om mensen, organisaties, afdelingen of processen gaat, met mensenwerk. Het gaat daarbij voor hem altijd om de combinatie van de mens en zijn gedrag.

Marten vindt het enorm inspirerend om bij mensen weer ‘vonken’ in de ogen te zien ontstaan. Dit lukt onder andere door training, coaching, adviseren en voorbeeldgedrag.

Door zijn aanstekelijk enthousiasme en creativiteit te combineren met een klantgerichte oriëntatie, zoekt hij naar verbetermogelijkheden in processen, mensen en organisaties. Hij is vastberaden om  – waar dan ook mogelijk – verbeteringen tot stand te brengen.

Marten is onze specialist in projectmanagement en projectmatig werken. Hij traint mensen in dit vak: van nieuwkomer tot aan senior. 

Vanuit de visie dat iedere verbetering begint met mensenwerk, is Marten ook Holistisch Reiki Therapeut en  Reiki Master. Hij kan training combineren met therapeutische behandelingen met een stevige achtergrond als coach om zo effectief mogelijk te kunnen werken.