Waar we voor staan: resultaat en kwaliteit

Wij verzorgen opleidingen in het vakgebied van resultaatgericht veranderen. We ontwikkelen en testen onze opleidingen met onze community van meer dan 1250 professionals. We geven les op vele hogescholen en universiteiten. Al onze opleidingen zijn van hoge kwaliteit mede dankzij onze oorsprong – De Community – waarmee we onze opleidingen ontwikkelen en testen. U bent dus niet ons proefkonijn. De waardering voor onze opleidingen is dan ook hoog. Lees er meer over  in Onze Kwaliteit.

Leren in Actie

Leren in Actie en Reflectie staan centraal in onze leeraanpak. Bij de invulling putten we uit ons uitgebreide, eigentijdse aanbod van omnichannel  leervormen: online leren, opleiding en training op locatie, workshops, assessments, serious gaming, leren in groepen, individuele coaching, etc. Dit versterkt door onze online leeromgeving.

Taal

Ons vakgebied is internationaal. Dit betekent dat ons lesmateriaal over het algemeen in het Engels is; de spreektaal is Nederlands als er geen Engelstaligen deelnemen. Een enkele opleiding is ook puur Nederlandstalig. Dit is het geval bij de Nederlandstalige editie van Kritisch Denken en Communiceren.

Maatwerk

Het Leren in Actie kan worden versterkt door in een maatwerk opleiding waarin u met een afdeling of in de keten werkt aan de capabilities van uw organisatie of samenwerkingsverband. Zo kan in een verandering de sleutelfiguren in de verandering samen de Change Leadership of de Change Activation Masterclass doorlopen in het tempo van uw verandering en met de onderwerpen die U nodig heeft. Lees er meer over in onze Maatwerk pagina.

Bekijk ons aanbod

Naar onze Winkel   Naar Maatwerk