De Management of Change Coöperatie is in 2013 voortgekomen uit de gelijknamige Community die haar oorsprong vindt binnen CGI (het voormalige Logica). Voor medio 2013 werden opleidingen door Management of Change via het CGI kanaal uitgevoerd voor onder meer:

  • Allianz (Workshop Business Case Management)
  • Ministerie van Justitie (Kritisch Denken en Communiceren)
  • ING (workshop Kennis Management)
  • Pon Automobielhandel (Workshop Business Case Management)
  • Rabo (Masterclass Overtuigend Verzilveren)
  • Saxion Hogescholen (Business Case Management)
  • VGZ (Workshop Programma Management)

We werken samen in de kennisontwikkeling en kennisdeling met onder meer:

logo-rbs

We werken samen met Rotterdam Business School in de Master voor Business Administration (MBA) en de Master Consultancy & Entrepreneurship. We ontwikkelen en geven de modules: Change Management, Management of Technology & Innovation, Business Intelligence Concepts, Knowledge Management en Critical Thinking & Communication. We versterken het MBA Programma Management en we ontwikkelen en beheren een virtuele leeromgeving.

logo-uu

We werken samen met Utrecht Universiteit\Faculty of Science\Department of Information and Computing Sciences met name in de master study “Business Informatics“. Daarin geven we gastlessen in Advisory Skills, Knowledge Management en begeleiden we studenten in consultancy projecten bij de relaties van Management of Change.

 

Logo HUWe werken samen met de Hogeschool Utrecht in de master voor Project Management. Leden van Management of Change doceren en zijn lid van de Raad voor Advies.

hanzehogeschool-groningen (1)

 

We werken samen met de International Business School van de Hanzehogeschool Groningen in  het Circulair Economy Lab.

Verandergilde

 

We werken samen met het Verandergilde in het ontwikkelen en geven van opleidingen voor deze stichting zoals het “VeranderWeekend Innoveren Veranderen”.

ipma_logoWe werken samen met IPMA. Leden van Management of Change modereren de Interessegroep voor Programma Management.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.