Onze maatwerkklanten

Een selectie van onze maatwerk opdrachten


Vitens Alive
In samenwerking met Prox6 hebben we de ontwikkeling van adaptief leiderschap ondersteund met een leer- en ontwikkeltraject voor een team van projectmanagers: Adaptief Leiderschap in Verandering (Alive). Dit ondersteund met een op maat gesneden online kennisbank op basis van onder meer het veranderlemniscaat, coaching en veranderkundige begeleiding.

Omgevingswet
De Gemeente Barneveld versterken we met veranderkundige begeleiding en interventies op weg naar de nieuwe omgevingswet. 

KWD Change Activation Masterclass
De project- en programmamanagers van KWD Resultaatmanagement hebben we versterkt met onze Change Activation Masterclass Dit ondersteund met een maatwerk online omgeving: www.academy.kwdrm.nl/ 

Oplossingsgericht Denken en Werken
Teamontwikkeling voor Mind-Up (GGZ Friesland) gericht op het situationeel leidinggeven met oplossingsgericht denken en werken.

Digitale Transformatie
De Change Enablers uit het dealernetwerk hebben we versterkt met een veranderkundige training gericht op het lopende veranderprogramma voor digitale transformatie.

CGI Change Activation Masterclass

De consultants (business consultants, projectmanagers, project support officers) versterken we met onze Change Activation Masterclass. Dit ondersteund met een maatwerk online omgeving: www.cgi-training.nl


 

Lean Six Sigma Green Belt
De trainees van Oegema leiden we op voor de Lean Six Sigma Green Belt, aangevuld met een SCRUM introductie en technieken om te faciliteren.

Scrum Masters & Product Owners

Medewerkers van Cogas opleiden voor de rol van Professional Scrum Master (PSM1) en Product Owner (PSPO1).


NS WerkWinkel Kennisdelen
Een werkwinkel gericht op de ontwikkeling van kennisactivisten, werkzaam in Communities of Practice.

Werkplaats Innoveren
Een innovatieteam van Ons Bedrijf hebben we begeleid in de ontwikkeling van de innovatie competentie. Werkend aan ideeën werd de innovatieportfolio gevuld onder gelijktijdige training en begeleiding van de deelnemers.

 


Open Inschrijvingen

EEN SELECTIE VAN ONZE DEELNEMERS VAN DE OPEN INSCHRIJVING: