Een bijzondere organisatie

Management of Change (MoC) is ontstaan vanuit de Community of Change, waar gepassioneerde professionals uit het brede vakgebied van veranderen elkaar ontmoeten, leer- en ontwikkelmethoden delen, en van en met elkaar leren.

Om het meest hoogwaardige aanbod uit de markt ook voor opdrachtgevers bij elkaar te brengen en in opleidingstrajecten aan te kunnen bieden, heeft MoC gekozen voor de coöperatievorm. In deze ondernemingsvorm werken topprofessionals van de community in zelfstandigheid geïntegreerd samen voor uiteenlopende opdrachtgevers: bedrijven, publieke organisaties, zzp’ers en particulieren. Daarnaast werken we voor en met hogescholen en leveren content (zoals MBA-modules) voor Masteropleidingen.

Voor u als opdrachtgever heeft de coöperatie als belangrijk voordeel dat we altijd de beste vakspecialisten van dat moment geïntegreerd kunnen inzetten, en niet ‘de docent die toevallig beschikbaar is’.

Bewezen kwaliteit

Management of Change is CRKBO-erkend en lid van NRTO. Continu werken we aan het verbeteren van onze kwaliteit. Alle docenten, materialen, modules, trajecten en opleidingen van MoC worden uitgetest op en door de eigen specialisten in de community, onder meer tijdens speciale ‘Veranderweekenden’. Als opdrachtgever bent u dus nooit proefkonijn.