Maatwerk

U heeft een concrete verander-, ontwikkel- of opleidingsvraag? Of juist hulp nodig bij de diagnose?

In nauw overleg met u, stellen we een samenhangend leer- en ontwikkeltraject samen, afgestemd op uw organisatiepraktijk.

Wat wij voor u kunnen doen

Vanuit uw situatie, leerbehoefte en mogelijkheden ontwikkelen en verzorgen we geïntegreerde leer- en ontwikkeltrajecten of projecten, gericht op échte verbetering, verandering en resultaat. Met als centraal uitgangspunt de directe toepassing van het geleerde in uw dagelijkse werkpraktijk.

Bij de invulling putten we uit ons uitgebreide, eigentijdse aanbod van omnichannel  leervormen: online leren, opleiding en training op locatie, workshops, assessments, serious gaming, leren in groepen, individuele coaching, etc. Desgewenst kunnen we voor maatwerk uw eigen online leeromgeving maken en onderhouden. lees hier meer over een online leeromgeving.

Kritisch selecteren we welke vormen en middelen voor uw organisatie in elke fase nodig, nuttig en haalbaar zijn. Maar vooral: welke topprofessionals uit onze brede community voor uw vraagstuk de beste up-to-date vakspecialisten zijn.

Continu bewaakt Management of Change daarbij de integratie, coördinatie, continuïteit en kwaliteit van het hele traject. Onze leeraanpak leidt ons daarbij.  Waar nodig stellen we bij. Zo beschikt u op elk moment over het beste uit de markt, om het resultaat te bereiken dat u zoekt: een meetbare verbetering, verandering of innovatie!

Ons vakgebied is internationaal. Dit betekent dat ons lesmateriaal in het Engels kan zijn; de spreektaal is Nederlands als er geen Engelstaligen deelnemen. Desgewenst kunnen we op uw verzoek al het lesmateriaal in het Nederlands verstrekken.

Voordelen

De voordelen voor u zijn:

  • Een geïntegreerd traject, toegesneden op uw vraag, met op elkaar afgestemde onderdelen.
  • Toegepast en resultaatgericht leren in/op het werk: l’earning.
  • Altijd en overal kunnen leren met onze online leeromgeving: uw tijd efficiënt besteedt.
  • Altijd toegang tot de beste professionals in de markt, werkend onder 1 kwaliteitssysteem.
  • Puttend uit door onze community geteste opleidingen: u bent geen proefkonijn.
  • Als CRKBO erkend opleidingsinstituut kunnen wij beroepsopleidingen vrij van btw leveren.

Meer weten

Neem een kijkje in onze Winkel voor de standaard onderdelen waar we uit kunnen putten: 

Naar onze Winkel  

Meer weten? Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we van uw organisatie een wendbare, lerende organisatie kunnen helpen maken!