De Coach-wijzer

Verloopt je werk niet (precies) zoals je wilt? Zou je graag met iemand willen praten, maar weet je niet wat voor coach of hulp je nodig hebt? Laat de Coach-wijzer je in de richting sturen van de juiste hulp!

Hoe het werkt

Allereerst kan je bij onze Coach-wijzer  onder het genot van een kop koffie je verhaal kwijt. Gewoon even ontspannen en je hart luchten. Op basis van jouw verhaal, kan vervolgens onze Coach-wijzer samen met jou achterhalen met welke van onze Coaches je het beste verder kunt praten (als dat nog nodig is).

Wie het doet

Onze Coach-wijzer is Pauline Siebers. Zij heeft een gedegen ervaring in veranderingen met een specialisatie in persoonlijke verandering. Als Coach-wijzer weet zij in ons netwerk van hulpverleners (coaches, therapeuten en psychologen) de beste match te vinden voor een ieder die zijn/haar verandering wil aanpakken.

Wat het kost

€60,- per uur (incl. 21% BTW).
Gesprekken van een half uur zijn ook mogelijk: €32,- (incl. 21% BTW).

Wat het oplevert

Je vindt met de Coach-wijzer de juiste coach en vermijdt daarmee een mis-coach.  Wellicht kan je na het eerste gesprek zelf de weg vervolgen en vermijd je de kosten van een coach. Kortom: coach wijzer!

Hoe je een afspraak boekt

Bel of mail ons:

Management of Change Coöperatie UA
Telefoon 035 888 3600 /06 11 11 94 05
E-mail: info@managementofchange.nl

Of maak gebruik van het contactformulier:
[maxbutton id=”4″]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.