Workshop “How to deal with people you can’t stand”

Hoe het beste uit andere mensen naar boven te krijgen

Als professional kom je mensen tegen die u als moeilijk ervaart:  ze werken niet mee, liggen dwars, weten het beter, bluffen, twijfelen, zeggen ja (en ondertussen), zeggen niets of donderen over je heen. U heeft uw best gedaan om ze te beïnvloeden, maar het werkt niet of niet goed genoeg. U stoot uw neus en u heeft geen grip op die mensen die u niet kan uitstaan. 

In deze interactieve workshop leert u inzicht te krijgen in de diverse typen dwarsliggers en krijgt u tips om op elk type grip te krijgen om het beste uit hun halen.We doen dat met karikaturen van elk type dwarsligger en oefenen daarmee in een rollenspel. U gaat weg met een onepager die u kan raadplegen in situaties waar u het gevoel heeft met uw hoofd tegen een muur op te lopen. 

De workshop duurt (afhankelijk van het aantal deelnemers en rollenspelen) 1,5 tot 2,5 uur.

De workshop wordt verzorgd door Bert van der Hooft MCM. Bert is verandermanager en heeft een lange ervaring als opdrachtnemer (project- en programmamanager) en als opdrachtgever. Hij deelt zijn kennis en ervaringen onder meer op de Rotterdam Business School, de Universiteit van Utrecht en de AOG Academie. Last but not least: in het verleden heeft Bert zijn hoofd regelmatig gestoten met dwarsliggers. Mogelijk is hij in deze workshop zelf een dwarsligger.

Privacy Toestemming

Bekijk je privacy toestemming en/of ons privacy beleid.

Privacy Statement