Workshop “How to deal with people you can’t stand”

Hoe het beste uit andere mensen naar boven te krijgen


Als professional kom je mensen tegen die je als moeilijk ervaart:  ze werken niet mee, liggen dwars, weten het beter, bluffen, twijfelen, zeggen ja (en ondertussen), zeggen niets of donderen over je heen. Je hebt je best gedaan om ze te beïnvloeden, maar het werkt niet of niet goed genoeg. Je stoot de neus en je hebt geen grip op die mensen die je niet kan uitstaan. 

In deze interactieve workshop leer je inzicht te krijgen in de diverse typen dwarsliggers en krijgt je tips om op elk type grip te krijgen om het beste uit hun halen. We doen dat met karikaturen van elk type dwarsligger en oefenen daarmee in rollenspelen. Je gaat weg met een instrument die je kan raadplegen in situaties waar je het gevoel hebt met je hoofd tegen een muur op te lopen. 

De workshop duurt circa 2,5 uur.

De workshop wordt verzorgd door Bert van der Hooft MCM. Bert is verandermanager en heeft een lange ervaring in het stoten van zijn hoofd, dwarsliggers, het niet uitstaan van mensen en het overdonderd worden. Kortom ervaringsdeskundige in het omgaan met lastige mensen. Dat hij een jarenlange ervaring heeft in de psychiatrie helpt een beetje maar niet altijd (vooral als hij zelf de lastige persoon is). Met Bert werken we aan de kunst van het omgaan met lastige mensen.