Ze doen niet wat ik ze vraag…

Kies wijs je beïnvloedingstactiek

Als professional staat u voor de taak om anderen te beïnvloeden. U staat daarbij vaak onder (tijds)druk. U ervaart dat het beïnvloeden niet altijd lukt. U zou beter willen begrijpen waarom het wel of niet lukt.

In deze interactieve workshop leert u om bewuster je beïnvloedingsstrategie te kiezen en uit te voeren om zo de effectualiteit van uw beïnvloeding te helpen vergroten. U ontvangt een instrument dat u in uw werk kan blijven gebruiken. U bent dan beter in staat om de valkuilen van uw beïnvloeding te vermijden. Kortom: kom en kies wijs uw beïnvloeding! Een tablet meenemen is handig als u meteen gebruik wil maken van het aangereikte instrument; noodzakelijk is het niet.

De workshop duurt (afhankelijk van het aantal deelnemers en rollenspelen) 1,5 tot 2,5 uur.

De workshop wordt verzorgd door Bert van der Hooft MCM. Bert is verandermanager en heeft een lange ervaring als opdrachtnemer (project- en programmamanager) en als opdrachtgever. Hij deelt zijn kennis en ervaringen onder meer op de Rotterdam Business School, de Universiteit van Utrecht en de AOG Academie voor Management. .Last but not least: in het verleden heeft Bert zijn neus regelmatig gestoten in het beïnvloeden. Daarop reflecterend heeft hij een workshop en een instrument ontwikkelt die helpt om wijzer te beïnvloeden. Boek de workshop en ervaar het wijzer beïnvloeden.