Wecademy Lidmaatschap

29,50 (inclusief b.t.w.: 35,70)

Verander de manier waarop je leert met een hele business school op zak

Je wilt graag leren waar en wanneer je dat wilt, mobiel, sociaal en persoonlijk.

Als professional wil je bijblijven. Maar het kost tijd om passende trainingen te vinden, te kiezen en te volgen. Dus neem je de gok. Je investeert kostbare tijd en geld in één training. En dat terwijl je eigenlijk je eerst jezelf in de breedte zou willen oriënteren.

Hoe zou je het vinden als je:

  • een assortiment van zowat een hele business school op zak hebt?
  • toegang hebt op je mobiele device tot een scala van kennisbouwstenen uit vele vakgebieden?
  • een app hebt die precies weet wat jij nodig hebt?  Waarmee je permanent investeert in je eigen ontwikkeling. Altijd up-to-date, met de meest actuele inzichten.
  • altijd en overal kan leren in jouw tempo?
  • in contact staat met alle andere deelnemers en professionele docenten en daarmee  de dialoog kan voeren over het onderwerp?

Het Management of Change Wecademy abonnement maakt dat waar voor je met:

  1. Honderden kennisbouwstenen uit vakgebieden die zowat de hele introducerende kennnislaag van een business school omvat.
  2. Een social leerplatform waar je met gelijkgestemde deelnemers kan leren en waar je in direct contact staat met eersteklas docenten die elkaars visie verrijken. 
  3. Adaptieve software waarmee je een individuele leerroute kan volgen.
  4. Een benchmark om je kennis te vergelijken met de beste professionals.

Hoe werkt dat dan? Dat laten we graag zien in deze animatie:

Ben je bang dat je ontwikkeling voortkabbelt en tot stilstand komt? De professionele wereld verandert razendsnel. Inzichten van vandaag, zijn overmorgen aan herziening toe.

Heb jij die intentie? Houd je van innoveren. Ben je gewend om online en mobiel te werken? Past het bij je om samen met anderen te leren? Dan is Wecademy echt iets voor jou.

Met Management of Change Wecademy krijg je toegang tot honderden kennisbouwstenen en kan je in de breedte je kennis ontwikkelen, kan je bijblijven en in contact staan met alle andere deelnemers en docenten. Je hebt een automatisch aanbod van items die bij jou passen en een systeem dat je scherp helpt te houden.  Je leert waar en wanneer je maar wilt met je business school op zak.

Meer lezen | Aanmelden