Mastercourse Resource Oriented Change Acceleration (ROCA)

1.995,00 (inclusief b.t.w.: 1.995,00)

Oplossingsgericht werken met individuen, teams en groepen

Jij als professional, in een leidende en/of begeleidende rol, wilt het beste halen uit jezelf en anderen. In de verandering ben je betrokken of gaat daarbij betrokken worden. Je wilt rendement halen uit je inspanningen die je inzet om de verandering en verbetering tot stand te laten komen. Je beseft dat het inzetten en doorzetten van duurzame gedragsverandering in de organisatie een kunst is.

Je weet ook dat je slechts een instrument bent in de verandering van de ander en de organisatie. Je kunt faciliteren, meedenken en ondersteunen maar de ander moet het uiteindelijk gaan doen. Je ondersteunt individuen, teams en groepen in de een veranderingsproces in de organisatie.

Je zoekt een aanpak die aansluit bij jouw persoonlijke stijl, elk individu en op elk moment in elke context. Een procesmatig manier van denken en doen die je kunt toevoegen aan je huidige werkwijze. Of een radicaal andere wijze van begeleiden en leiden van individuele- en groepsgedragsveranderingen. Je wilt een positieve flow en energie in het werk co-creëren met de ander(en) die impact en een duurzaam effect heeft.

De Mastercourse Resource Oriented Change Acceleration (ROCA) helpt je de verandering een boost te geven op een positief besmettelijk wijze aan de hand van diverse wetenschappelijke technieken, instrumenten en modellen. In 8 dagdelen leer je concepten en vaardigheden die je niet meer verleert en kunt toevoegen aan je huidige werkwijze.
Je start met het activeren en ondersteunen in de gedragsverandering van individuen. Vervolgens maak je de stap naar het faciliteren van groepsgedragsverandering en teamcoaching gericht op resultaatverbetering en duurzame positieve samenwerking. Uiteindelijk leer je sessie voor grotere groepen te ontwerpen, uit te voeren en een duurzaam vervolg te geven. Dit allemaal gericht op het activeren en verduurzamen van de ingezette verandering in een specifieke context.

Wachtlijst

Meld je als geïnteresseerde vrijblijvend aan.