Digital Transformation Masterclass

3.500,00 (inclusief b.t.w.: 4.235,00)

In 5 bijeenkomsten toegerust om digitale transformatie in uw organisatie te begeleiden

U weet niet goed genoeg hoe een transformatietraject aan te pakken

Als project-manager, programmamanager, architect of veranderaar staat u voor de taak om de organisatie te helpen in haar digitale transformatie: nieuwe technologieen benutten en verzilveren in een integrale beleving voor klanten, partners en gebruikers.

U wilt uw inzicht in digitale transformatie en de aanpak daarvan verbeteren: van het verkennen van de mogelijkheden, het voorbereiden van de organisatie tot en met het inrichten, implementeren en realiseren van de digitaal getransformeerde organisatie. 

Bovendien maakt u kennis met tientallen concepten en instrumenten die u helpen om uw uitdaging te realiseren.

In de Digital Transformation Masterclass maakt u met alle aspecten kennis die nodig zijn om een digitale transformatie met succes uit te voeren. U werkt in deze masterclass van 10 dagdelen in een tijdsbestek van drie maanden aan uw eigen digitale transformatie uitdaging. U kunt het geleerde direct verzilveren in uw eigen praktijk.

Onderwerpen zijn onder meer: digitale transformatietrends, drivers, sweetspots, digitale kansen,  klantgerichte transformatie (van persona’s, klantreis tot aan digitale waardepropositie), business modellen, data-, proces- en systeemarchitecturen, visueel denken (visual thinking), digitale transformatie strategie (aanpak en groepaden), governance, de implementatie met haar menselijke factor en bijbehorende interventies.

Na deze masterclass bent u toegerust om uw digitaliseringsaanpak aan te gaan. U bent op de hoogte van de inzichten, methodes en instrumenten om uw organisatie te begeleiden in de digitale transformatie. U bent al begonnen om dit in uw praktijk te verzilveren.

Wachtlijst

Meld je als geïnteresseerde vrijblijvend aan.