Digital Activation Workshop

3.500,00 (inclusief b.t.w.: 4.235,00)

Activeer de digitale transformatie met digitale transformatie-ideeën

U wilt de digitale transformatie activeren met een portfolio van ideeën.

U heeft in uw organisatie al een gemeenschappelijk beeld van wat digitale transformatie inhoudt en wat dit kan en zou moeten betekenen voor de organisatie.

Nu staat u voor de uitdaging om ideeën voor digitale transformatie te genereren en deze met bestaande ideeën onder te brengen in uw Digitale Transformatie Portfolio.

Mogelijk zijn er al digitale leiders met voorbeelden.

In deze interactieve workshop genereert u ideeën voor digitale transformatie en brengt u deze met bestaande ideeën samen onder één noemer.

Daarbij worden de werkzame principes van Digitale Transformatie omgezet in concrete ideeën voor Processen, Platform en Data. Deelnemers worden gevoed met voorbeelden, informatie en hulpmiddelen voor Digitale Transformatie.

U wilt ideeën beheerst verzilveren in quick wins

De ideeën worden voorzien van een eerste impact analyse en een actieplan om het idee om te zetten in een concreet verbetervoorstel. Het verbetervoorstel wordt na de bijeenkomst in teams uitgewerkt en – voor besluitvorming over de realisatie – aangeboden aan de volgende stap, de Digital Appraisal Workshop.

Deelnemers worden in deze 4 tot 6 uur durende workshop ondersteund met werkende instrumenten voor digitale transformatie. Daarnaast worden ze ondersteund met een digitale omgeving.

Na de workshop heeft u een portfolio van digitale transformatie-ideeën die uitgewerkt worden in concrete verbetervoorstellen. U heeft daarnaast bestaande initiatieven onder de digitale noemer gebracht. Verder heeft u een eerste beeld van de impact en waarde van de ideeën. Bovendien heeft u de digitale mindset van de deelnemers verder helpen ontwikkelen en heeft u deelnemers voorzien van bijbehorende instrumenten.

Deze workshop is maatwerk en kan op basis van een vrijblijvend intakegesprek aan uw veranderdoelstelling aangepast worden.

Wachtlijst

Meld je als geïnteresseerde vrijblijvend aan.