Workshop “How to deal with people you can’t stand”

Hoe het beste uit andere mensen naar boven te krijgen

Als professional kom je mensen tegen die u als moeilijk ervaart:  ze werken niet mee, liggen dwars, weten het beter, bluffen, twijfelen, zeggen ja (en ondertussen), zeggen niets of donderen over je heen. U heeft uw best gedaan om ze te beïnvloeden, maar het werkt niet of niet goed genoeg. U stoot uw neus en u heeft geen grip op die mensen die u niet kan uitstaan. 

In deze interactieve workshop leert u inzicht te krijgen in de diverse typen dwarsliggers en krijgt u tips om op elk type grip te krijgen om het beste uit hun halen.We doen dat met karikaturen van elk type dwarsligger en oefenen daarmee in een rollenspel. U gaat weg met een onepager die u kan raadplegen in situaties waar u het gevoel heeft met uw hoofd tegen een muur op te lopen. 

De workshop duurt (afhankelijk van het aantal deelnemers en rollenspelen) 1,5 tot 2,5 uur.

De workshop wordt verzorgd door Bert van der Hooft MCM. Bert is verandermanager en heeft een lange ervaring als opdrachtnemer (project- en programmamanager) en als opdrachtgever. Hij deelt zijn kennis en ervaringen onder meer op de Rotterdam Business School, de Universiteit van Utrecht en de AOG Academie. Last but not least: in het verleden heeft Bert zijn hoofd regelmatig gestoten met dwarsliggers. Mogelijk is hij in deze workshop zelf een dwarsligger.

Ze doen niet wat ik ze vraag…

Kies wijs je beïnvloedingstactiek

Als professional staat u voor de taak om anderen te beïnvloeden. U staat daarbij vaak onder (tijds)druk. U ervaart dat het beïnvloeden niet altijd lukt. U zou beter willen begrijpen waarom het wel of niet lukt.

In deze interactieve workshop leert u om bewuster je beïnvloedingsstrategie te kiezen en uit te voeren om zo de effectualiteit van uw beïnvloeding te helpen vergroten. U ontvangt een instrument dat u in uw werk kan blijven gebruiken. U bent dan beter in staat om de valkuilen van uw beïnvloeding te vermijden. Kortom: kom en kies wijs uw beïnvloeding! Een tablet meenemen is handig als u meteen gebruik wil maken van het aangereikte instrument; noodzakelijk is het niet.

De workshop duurt (afhankelijk van het aantal deelnemers en rollenspelen) 1,5 tot 2,5 uur.

De workshop wordt verzorgd door Bert van der Hooft MCM. Bert is verandermanager en heeft een lange ervaring als opdrachtnemer (project- en programmamanager) en als opdrachtgever. Hij deelt zijn kennis en ervaringen onder meer op de Rotterdam Business School, de Universiteit van Utrecht en de AOG Academie voor Management. .Last but not least: in het verleden heeft Bert zijn neus regelmatig gestoten in het beïnvloeden. Daarop reflecterend heeft hij een workshop en een instrument ontwikkelt die helpt om wijzer te beïnvloeden. Boek de workshop en ervaar het wijzer beïnvloeden.

Getting Things Done Level 1 Training met Outlook

De training als je zelf, of met een paar collega’s, GTD - inclusief toepassing in Outlook - onder de knie wil krijgen. In één dag leer je het systeem kennen, zodat je voortaan weer controle en overzicht hebt over je werk en leven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.